Velkommen Hjemme Hos
Den Gamle Købmandsgård

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Bliv inspireret i vores 3.000 m2 store møbeludstilling

HJEMME HOS Den Gamle Købmandsgård får du god service af uddannet personale. – Du er altid velkommen til at spørge om indretning, møbler, og gulve. Vi leverer dine møbler GRATIS, samlet og opstillet hjemme hos dig, når du køber for mere end kr. 5.000,- i vores butik eller på webshoppen. Vores udgangspunkt er altid dig som kunde og hvad du ønsker hjemme hos dig. Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores 3.000 m2 store møbeludstilling. Vi har kunder fra hele Nordfyn, Søndersø, Otterup og Næsby.

Bredt udvalg af møbler og tæpper

Vi er en del af HJEMME HOS, et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Blandt andet derfor kan vi præsentere et bredt udvalg af klassiske og moderne møbler til alle husets rum fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske – så du kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. Vi har desuden væg-til-væg tæpper fra Ege, Migadan, Eriksen og flere andre leverandører.

2 års garanti og gratis levering

Du får fuld service, fra du besøger vores udstilling, til møblerne står som de skal hjemme hos dig. Vi yder 2 års garanti på alle møbler, og leverer gratis i hele Danmark (brofaste øer) ved køb over kr. 5.000,-. Vi sørger for sikker transport hjem til dig, montering og opstilling, og hvis du ønsker det, tager vi al emballagen med tilbage.

Stor købmandsgård fra 1710

Den Gamle Købmandsgård er en toetagers bindingsværksbygning fra 1710. Den strækker sig fra Teglgårdsvej til Sankt Annagade. De ældste 22 fag mod nord er fra Renæssancen, mens den sydlige ende og længen mod Sankt Annagade er yngre. Det udkragede andet stokværk bæres af knægte med volutmotiv. Facaden brydes af en malerisk lille karnap med hjelmformet tag. Endvidere er der Louis 16.-udsmykninger af en lokal á la greque-snedker.

HJEMME HOS Den Gamle Købmandsgård

Østergade 19
5400 Bogense
Tlf. 64 18 14 57

 

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image